Sultangazi'de sokak ortasında akraba kavgası! 'Erkeksen dışarı çık' dedi silah çekti

Sultangazi'de sokak ortasında akraba kavgası! 'Erkeksen dışarı çık' dedi silah çekti

Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, eniştesi M.N.’nin kız kardeşini darbettiğini öğrenen kayınbirader B.T. ile M.N. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek taraflar birbirlerine silah çekti. Kayınbirader B.T., markete sığınan M.N.’ye “Erkeksen dışarı çık” diye bağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, enişte ve kayınbiraderi gözaltına aldı. Yaşananlar çevredeki kişiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.N.’nin kız kardeşini darbettiğini öğrenen B.T., iki gündür devam eden karşılıklı tehditlerin ardından sokakta eniştesiyle karşılaştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine silah çekince M.N., kaçmaya çalıştı ve sığındığı sokak üzerindeki bir markete girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Market önünde yaşanan kavgada, B.T. “Erkeksen dışarı çık” diyerek silahını gösterdi. Polis ekipleri kısa sürede müdahale ederek M.N. ve B.T.’yi gözaltına aldı. Olay anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN