Tarkan'dan 'tahrik' indirimi tepkisi: Hukuk erkekten değil, adaletten yana olmalı

Tarkan'dan 'tahrik' indirimi tepkisi: Hukuk erkekten değil, adaletten yana olmalı

Tarkan, Pınar Gültekin'in katiline 'haksız tahrik' indirimi uygulanmasına tepki gösterdi: Cinayete, zorbalığa, şiddete uğramış tüm kadınlar için adalet istiyoruz.

Sanatçı Tarkan, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice katleden Cemal Metin Avcı'ya verilen hapis cezasında "haksız tahrik" indirimi uygulanmasına tepki gösterdi.

Onaylı Twitter hesabından Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun açıklamasını alıntılayıp #PınarGültekiniçinAdalet etiketini kullanan Tarkan şu paylaşımı yaptı: "Cinayete, zorbalığa, şiddete uğramış tüm kadınlar için adalet istiyoruz. Bu caniliklerin azalması için ağır, caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil. Hukuk dediğin erkekten yana değil, adaletten, haktan yana olmalı. #PınarGültekiniçinAdalet."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN