Tayt giydiği gerekçesiyle hedef gösterilmişti: Görevden alınan validen duygusal veda

Tayt giydiği gerekçesiyle hedef gösterilmişti: Görevden alınan validen duygusal veda

Giydiği bisiklet taytı nedeniyle eleştirilen ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alınan Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, düzenlenen veda töreninde gözyaşlarını tutamadı. "Muhteşemsin Ardahan. Elveda Ardahan" diyerek kente veda eden Çiçekli'ye şehirden ayrılırken bisikletli sporcular eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ardahan Valiliği görevinden alınan Mehmet Fatih Çiçekli için veda töreni düzenlendi. Valilik bahçesindeki törene vali yardımcısı eşi Esengül Korkmaz Çiçekli ile katılan Çiçekli, uğurlamaya gelen Ardahanlılara seslendi. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan Vali Çiçekli, "Tüm bu süreç boyunca bizlerle beraber olan birlikte bu şehri yüceltmeye, yükseltmeye omuz veren, gayret veren, kararnamemizin çıktığı günden bugüne, ilk andan itibaren arayıp soran başta Hakan başkanımız, belediye başkanımız ve diğer zevata medyunuşükran ediyorum. Eğer bir şey yapabildiysek onların, sizlerin hak aşığı dostların desteğiyle duasıyladır" dedi.

Verilen görevi aşkla yaptığını ifade eden Vali Çiçekli, "Bize verilen, önümüze konulan işi aşk ile sıdk ile yapmayı bunu namus, iman bellemeyi kendimize yol edinmiştik. Burada da Elhamdulillah elimizden geldiğince bu şehre bundan önceki yerlere olduğu gibi hizmet etmeye çalıştık. Bize güvenen, başından itibaren mesleğe alan, meslekte ilerleten, kariyer basamaklarında bize güvenip burası dahil önceki yerler dahil bizlere kamu görevlerini takdim eden bütün büyüklerimi saygı şükranla yad ediyorum. Bana referans olup mesleğe, bugüne geldiğim noktaya kadar arkamda duranların yüzlerini kızartmadığıma inanıyorum. En büyük şerefin de bu olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

'Muhteşemsin Ardahan. Elveda Ardahan' diyen Vali Çiçekli, uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak makam aracına bindi. Ardahan'dan ayrılan Vali Çiçekli'ye bisikletli sporcular eşlik etti.

13946083.jpg

NE OLMUŞTU?

Bisiklet sporu yaparken giydiği kıyafet nedeniyle CHP milletvekili İnan Akgün Alp’in “Taytla geziyor, böyle vali olmaz” sözleriyle eleştirdiği Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, görevden alınmasının ardından yaptığı açıklamada “Ben sporun değişik branşlarını profesyonele yakın yapan birisiyim. Hatta neredeyse profesyonelim. Yelken, kürek ve bisiklet sporcusuyum. Üzerimdeki kıyafet de sabahları spor yaparken kullandığım bir spor kıyafetidir.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN