TEM Otoyolu'nda feci kaza: Kullandığı tırın altında kaldı

TEM Otoyolu'nda feci kaza: Kullandığı tırın altında kaldı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkarak orta bariyerleri aşan tır, karşı şeride geçip yan yattı. Kullandığı aracın altında kalan sürücü Bülent Kaya hayatını kaybederken, tırın kupasının çarptığı otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından otoyolda trafik her iki yönde durdu.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Ankara istikametinde seyreden tırın orta bariyerleri aşarak karşı şeride geçmesi ve yan yatması sonucu sürücü Bülent Kaya, kullandığı aracın altında kaldı. Kazaya karışan otomobildeki iki kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

BARİYERLERİ AŞAN TIR KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Kaza, TEM Otoyolu'nun Dilovası ilçesi Ankara istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Bülent Kaya yönetimindeki TRK-826 plakalı Volvo marka tır, seyir halindeyken orta bariyerlere çarptı. Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen tır, yan yattı.

Bu sırada İstanbul istikametinde ilerleyen 34 PLK 403 plakalı SUV tipi otomobilin kaput kısmı, tırın kupasının çarpması sonucu hasar gördü.

Kazanın ardından tırda bulunan eşyalar yola saçılırken, otoyolda trafik her iki yönde durdu.

tirin-3.jpg

TIR SÜRÜCÜSÜ ARACININ ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, otoyol jandarması ve trafik ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekiplerin yaptığı incelemede, yan yatan tırın sürücüsü Bülent Kaya'nın aracının altında kalarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Ekiplerin çalışması sonucunda Kaya'nın cansız bedeni tırın altından çıkarılarak cenaze aracına alındı.

OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada tırın kupasının çarptığı SUV tipi otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

TEM OTOYOLU'NDA TRAFİK DURDU

Kazanın ardından TEM Otoyolu'nda ulaşım her iki yönde durdu.

Olay yerine sevk edilen jandarma ve trafik ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri alırken, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Tırdan yola saçılan eşyaların temizlenmesi ve araçların kaldırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN