Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda 15 kişi tutuklandı

Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda 15 kişi tutuklandı

Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi’ne yönelik yürütülen "zincirleme suretiyle nitelikli zimmet", "evrakta sahtecilik", "213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet", "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ve görevi kötüye kullanma" gözaltına alınan 25 kişiden 15 kişi tutuklandı.

Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi’ne yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 25 kişiden 15’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Soruşturma Bürosu, yapılan ihbar ve şikayetler üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda "zincirleme suretiyle nitelikli zimmet", "evrakta sahtecilik", "213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet", "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ve görevi kötüye kullanma" suçlarından Tepebaşı Belediyesi’ne yönelik operasyon düzenlemişti.

25 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

Operasyonda gözaltına alınan aralarında Tepebaşı Belediye Belediye Başkan Yardımcısı, Tepebaşı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdür Vekili ve Tepebaşı Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü’nün de olduğunu 25 kişi, 4 günlük gözaltı süresinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.

Savcılıkta ifadeleri alınarak mahkemeye sevk edilen 25 kişiden 15’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN