Tepki çeken görüntüler! Yardım etmek yerine video çekti

6 Şubat'ta depremin vurduğu Şanlıurfa ve Adıyaman, bu kez de sel felaketiyle mücadele ediyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken bölgeden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne seriyor. Sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde sel sularında sürüklenen adama el uzatmak yerine videoya çeken kişi tepki çekti.

Son yılların en yoğun yağışını alan Şanlıurfa sel felaketiyle mücadele ediyor. Yıllık yağış ortalaması 450 kilogram olan kente sadece iki günde yaklaşık 150 kilogram yağış düştü. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yaşanan felaket nedeniyle Şanlıurfa'da 12 kişi hayatını kaybetti.

SELE KAPILAN ADAMA EL UZATMAK YERİNE VİDEO ÇEKTİ

Sosyal medyada hızla yayılan bir video ise gündem oldu. Şanlıurfa'daki sel felaketinde göl haline gelen yollardan birinde sürüklenen vatandaşı videoya çeken kişiye tepki gösterildi. Elini kaldırarak yardım isteyen vatandaşın, elini tutmayan ve video çekmeye devam eden kişi sosyal medyada eleştirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir