TTB, Fahrettin Koca'ya seslendi: Göreviniz tweet atmak değil, somut adımlar atmak

TTB, Fahrettin Koca'ya seslendi: Göreviniz tweet atmak değil, somut adımlar atmak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarının gördüğü şiddete tepki gösterdiği paylaşıma, Türk Tabipleri Birliği'nden yanıt geldi. TBB, paylaşımı eleştirerek "Görevinin tweet değil, somut adımlar atmak olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz!" dedi.

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarının gördüğü şiddete tepki gösterdiği paylaşımı eleştirdi. TBB, Koca'ya "Görevinin tweet değil, somut adımlar atmak olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz!" diyerek seslendi.

TTB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Kırşehir'de bir yoğun bakımın basılıp sağlık çalışanlarının şiddete maruz kaldığı gün; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu nasıl insanlık?" diye tweet attı. TTB'nin Meclis'e sunduğu öneriler ise reddedildi. Bakana görevinin tweet değil, somut adımlar atmak olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz!" ifadesi kullanıldı.

opji.pngsdfghj.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN