Tuzla Belediyesi araçları yine Formula 1 gündeminde

Tuzla Belediyesi araçları yine Formula 1 gündeminde

Formula 1 antrenman seansında su birikintilerini temizlemek için piste çıkan Tuzla Belediyesi Yol Süpürme Araçları Mercedes takımı tarafından paylaşıldı. Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı bu görselin altına ”Hey Toto! Önümüzdeki sene için Russell ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun” yazdı.

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu Formula 1 heyecanı İstanbul'da yaşanıyor. Bu heyecan yaşanırken yine Tuzla Belediyesi'nin Süpürme Araçları dünya gündemine oturdu. Bugün pilotlar sıralama turları öncesinde antrenman seansını gerçekleştirdiler. Bu sırada etkili olan yağışın pist üzerinde oluşturduğu su birikintilerini temizlemek için Tuzla Belediyesi Yol Süpürme Araçları piste çıktı.

Formula 1’in antrenman seansında etkili olan yağmuru kurutmak için piste çıkan Tuzla Belediyesi Süpürme Araçlarının görüntülerini Mercedes takımı paylaştı.

tuzla.jpg

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Mercedes pilotlarına gönderme yaparak, paylaşılan görselin altına ”Hey Toto! Önümüzdeki sene için Russell ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun” yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN