Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Televizyonda sığınmacılar konusunu tartışalım

Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Televizyonda sığınmacılar konusunu tartışalım

Zafer Partisi lideri Özdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sığınmacılarla ilgili açıklamasının ardından "Sayın Kılıçdaroğlu, sizi bütün vatansever CHP seçmeni önünde televizyonda 2011’den itibaren belgeler ile sığınmacılar meselesini tartışmaya davet ediyorum" çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün parti grup toplantısında yaptığı konuşmada sığınmacılar sorunu hakkında "Suriye ve sığınmacılar konusu... Bu konuda partimiz çok iddialı. En tutarlı söylemde bulunan 2011 tarihinden bu yana en tutarlı söylemi dillendiren partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından bu ifadelere ilişkin Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

Özdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu, sizi bütün vatansever CHP seçmeni önünde televizyonda 2011’den itibaren belgeler ile sığınmacılar meselesini tartışmaya davet ediyorum. Siz, Türk Milleti’ne karşı şike yapıyorsunuz. Erdoğan da bunu bildiği için topu size atıyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN