Üsküdar’da yolcu vapuru yalıya çarptı: “Rıhtımımı yok ettiler”

Üsküdar’da yolcu vapuru yalıya çarptı: “Rıhtımımı yok ettiler”

İstanbul Üsküdar’da bir yolcu vapuru, iş insanına ait yalıya ve önünde bulunan tekneye çarptı. Kazada yaralanan olmazken, yalı ve teknede hasar meydana geldi. O anları cep telefonuyla kaydeden yalı sahibi, “Rıhtımımı yok ettiler. Çocuklarım korkunç bir travma yaşadı” dedi.

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Üsküdar’da meydana geldi. Bir yolcu vapuru, iş insanına ait yalıya ve yalının önünde bulunan tekneye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yalıda ve teknede hasar meydana geldi. Kazada yaralanan olmadığı öğrenildi.

YALIDA YAŞAYANLAR DIŞARI ÇIKTI

Kazanın ardından yalıda yaşayanlar panikle dışarı çıktı. Yaşanan anlar hem cep telefonu kamerasıyla hem de güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

“RIHTIMIMI YOK ETTİLER”

Kazanın ardından yaşananları cep telefonuyla görüntüleyen yalı sahibi, “Rıhtımımı yok ettiler. Çocuklarım korkunç bir travma yaşadı” ifadelerini kullandı.

Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN