Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Cem Adrian’dan açıklama geldi

Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Cem Adrian’dan açıklama geldi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında uyuşturucu madde kullanımı ve temini iddialarıyla çok sayıda kişi hakkında işlem başlatıldı. Hakkında gözaltı kararı verilen isimlerden Cem Adrian ise yurt dışında olduğunu belirterek iddiaları reddetti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu madde kullanımı ve temini ile fuhşa teşvik iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında çok sayıda isim hakkında işlem başlatıldı. Operasyonlarda 24 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, bazı isimlerin yurt dışında olduğu tespit edildi.

Soruşturma kapsamında adı geçen isimler arasında sanat ve sosyal medya dünyasından dikkat çeken kişilerin de bulunduğu belirtilirken, İstanbul’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı.

"İÇİNİZ RAHAT OLSUN"

Hakkında yakalama kararı bulunan isimlerden biri olan şarkıcı Cem Adrian’ın yurt dışında olduğu belirlenirken, sanatçının sosyal medya üzerinden ilk açıklamasını yaptığı bildirildi.

Adrian açıklamasında, iddiaların kendisiyle ilgisi olmadığını ve uzun süredir planlı yurt dışı konserleri nedeniyle Almanya’da bulunduğunu ifade etti. Süreçle ilgili gerekli hukuki adımları dönüşünde atacağını belirten sanatçı, hakkında ortaya atılan suçlamaları kabul etmediğini ve “bahsi geçen maddelerle hiçbir ilgisinin olmadığını” söyledi.

Cem Adrian'ın açıklaması şöyle:

"Hakkımdaki soruşturmayı, tarihleri en az 1 yıl önceden belirlenip duyurulmuş yurt dışı konserlerim için bulunduğum Bremen'de öğrendim. Döner dönmez hakkımda alınan karar doğrultusunda gerekli prosedürleri yerine getireceğim. Kimsenin zerre şüphesi olmasını istemem ki bahsi geçen maddelerin herhangi birinin herhangi bir hücremde bulunması imkansız. O meselelerden çok çok uzağım. Benim içim rahat, lütfen sizinki de öyle olsun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN