Vatandaşlar Van sokaklarını birlikte temizledi

Vatandaşlar Van sokaklarını birlikte temizledi

YSK'nın DEM Parti'nin itirazını kabul etmesinin ardından Van'da Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi kararı, kentte coşkuyla karşılandı. Kutlamaların ardından ise temizlik çalışmaları başlarken vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları da yardımcı oldu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) dünkü kararıyla Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi, kentte coşkuyla karşılandı. Kutlamaların ardından ise cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları başladı.

SOKAKLAR BİRLİKTE TEMİZLENDİ

YSK'nın kararının duyurulmasının ardından Van sokaklarında büyük coşku yaşandı. Cadde ve sokaklarda gece geç saatlere kadar süren kutlamaların ardından, Van'ı temizlemek için harekete geçildi.

1kapak-001.jpg

Sosyal medyada başlatılan 'Van'ı Biz Temizleyelim' kampanyasıyla birlikte, Van İnşaat Mühendisleri Odası'nın çağrısıyla temizlik çalışmaları başladı.

Sabahın erken saatlerinde caddelere çıkan oda üyeleri, maske, eldiven ve çöp poşeti dağıtarak temizlik çalışmalarını başlattı. Bölge halkının da desteğiyle, cadde ve sokaklar yeniden eski haline dönmeye başladı.

1kapak-002.jpg

'CİDDİ BİR KATILIM DA OLDU'

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Baran Bulut Balkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sabah saatlerinde başladık. Ciddi bir katılım da oldu. Cumhuriyet Caddesi'nde daha fazla yıpranmalar olmuştu. Cadde boyu çalışmalara başladık. Katılan herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN