Yalova’da hamile eşini tüfekle öldürdü

Yalova’da hamile eşini tüfekle öldürdü

Yalova’da 8 aylık hamile eşi Sultan Pelit D.’yi pompalı tüfekle vurarak öldüren Muhammed D., aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Muhammed D. hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhammed D. ile 8 aylık hamile eşi Sultan Pelit D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed D., pompalı tüfekle eşine ateş etti. Ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Sultan Pelit D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Muhammed D.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN