Yaren leylek nihayet geldi! Adem amcasına kavuştu: 15 gün gecikmişti

Yaren leylek nihayet geldi! Adem amcasına kavuştu: 15 gün gecikmişti

Yaren leylek sonunda yuvasına döndü! 15 gün gecikmeyle gelen Yaren, yıllardır dostluğunu sürdüren Adem Amca ile yeniden buluştu.

Her yıl göç yolculuğunun ardından Bursa Karacabey’deki yuvasına dönen Yaren leylek, bu kez doğa severleri endişelendirdi. Mart ayının başında Türkiye’ye giriş yapan leylekler arasında uzun süre görünmeyen Yaren, tam 15 gün gecikmeyle nihayet yuvasına ulaştı.

ADEM AMCA İLE DUYGUSAL KAVUŞMA

Yaren Leyleği 'bayram şekeri' diyerek balıklarla besledi

Karacabeyli balıkçı Adem Yılmaz, yıllardır Yaren’in gelişini heyecanla bekliyor ve her yıl aynı noktada buluşuyordu. Ancak bu yıl gecikme nedeniyle Yaren’in yaşı ve sağlığıyla ilgili soru işaretleri oluştu. Neyse ki beklenen an geldi ve Adem Amca, sadık dostunu yuvasında görüntüledi.

YAREN LEYLEK NEDEN GECİKTİ?

yaren

Uzmanlar, göç yolculuğunun hava koşulları, rüzgar yönü ve besin kaynaklarına bağlı olarak değişebildiğini belirtiyor. Bu yıl Afrika’dan başlayan göç rotasında iklim değişikliğinin etkileri olduğu düşünülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN