Yavaş: Boykot bir çığlıktır

Yavaş: Boykot bir çığlıktır

ABB Başkanı Yavaş, CHP lideri Özel'in boykot çağrısına destek vererek "Boykot bir tepki değil, bir çığlıktır. Görmek istemeyene duyurmak içindir." dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP lideri Özgür Özel'in boykot çağrısına destek verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada boykotun suç değil ifade özgürlüğü olduğunu belirten Yavaş şunları kaydetti:

"Bir vatandaşın, anayasal çerçevede tüketim tercihini kullanması; suç değil, ifade özgürlüğüdür. Vatandaş ne alacağına da, ne almayacağına da kendi karar verir. Sorgulanması gereken halkın tercihi değil, halkı bu tercihe mecbur bırakanlardır. Boykot bir tepki değil, bir çığlıktır. Görmek istemeyene duyurmak içindir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN