Yavaş Hızır Lokması’na katıldı: 'Canlarla bir aradaydık'

Yavaş Hızır Lokması’na katıldı: 'Canlarla bir aradaydık'

ABB Başkanı Yavaş, Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı’nın Hızır Lokması etkinliğine katıldı. Yavaş, "Birlikte lokmamızı paylaştık, dualarımızı ettik. Canlarla bir aradaydık" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı’nın Hızır Lokması etkinliğine katıldıklarını duyurdu.

Yavaş, "Birlikte lokmamızı paylaştık, dualarımızı ettik. Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı’nın Hızır Lokması etkinliğinde canlarla bir aradaydık" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN