Yavaş'tan 1 Mayıs mesajı: Güvenceli çalışmak, adil bölüşmek herkesin hakkı

Yavaş'tan 1 Mayıs mesajı: Güvenceli çalışmak, adil bölüşmek herkesin hakkı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 1 Mayıs dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bugün; emeğin, dayanışmanın, adaletin ve eşitliğin günü” ifadesine yer verdi. “İnsanca yaşamak, güvenceli çalışmak, adil bölüşmek herkesin hakkı” diyen Yavaş, tüm emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emek ve adalet vurgusu yapan Yavaş, “Bugün; emeğin, dayanışmanın, adaletin ve eşitliğin günü…” ifadelerini kullandı.

Yavaş, paylaşımında, “İnsanca yaşamak, güvenceli çalışmak, adil bölüşmek herkesin hakkı. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” mesajına yer verdi.

Paylaşımda, belediye çalışanlarının görüntülerine de yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN