Yavaş’tan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni açıklama: Parti içinde bir bölünme asla olmayacak

Yavaş’tan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni açıklama: Parti içinde bir bölünme asla olmayacak

ABB Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda erken olduğunu belirterek, parti içinde herhangi bir bölünmeye izin vermeyeceklerini ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tayfun Tanju Kara Spor Merkezi'nin açılışında CHP'nin cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçim ve adaylık tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yavaş, "Henüz çok erken. Erken seçimin tarihi yok, o yüzden bunu konuşmak için erken" diyerek, adaylık süreci hakkında şu anda net bir açıklama yapmanın doğru olmadığını vurguladı.

Partisi içinde adaylık durumunun yalnızca kendi iradesiyle şekillenmeyeceğine dikkat çeken Yavaş, "Bizim tek başımıza aday olma veya olmama durumumuz yok. Ben genel başkanımıza ve Ekrem Bey'e de söyledim" dedi.

PARTİ İÇİNDE BÖLÜNME OLMAYACAK

Yavaş, parti içinde herhangi bir bölünmeye yol açacak bir adım atılmayacağını belirterek, "Parti içinde bir bölünme asla olmayacak" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN