Yemeksepeti önündeki protesto devam ediyor: Belediyeden işçilere destek

Yemeksepeti önündeki protesto devam ediyor: Belediyeden işçilere destek

Yemeksepeti kuryeleri, düşük zam ve haklarını almak için protestolarına kaldıkları yerden devam ediyor. Şirketin İstanbul'daki genel merkez binası önünde, Ankara'da ve daha çeşitli illerde protestolar başladı. Aynı zamanda işçilerle dayanışmak için Beşiktaş Belediyesi, Yemeksepeti sponsorluğundaki Hadise konserini iptal etti.

Yemeksepeti için çalışan kuryeler, düşük zam teklifine karşı protestoları, şirketin İstanbul Şişli'deki genel merkez binası önünde devam ediyor.

Bugün (cumartesi günü) 12.00'da genel müdürlük binasının önünde bir kez daha bir araya gelen işçiler, ''Kontakları kapattık, hakkımızı istiyoruz ve alana kadar buradayız'' diyerek taleplerini yineledi.

Direnişlerinin 5'inci gününde olan işçiler talepleri kabul edilene kadar eylemlerine devam edeceğini açıklamıştı.

Umut-Sen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla; Beşiktaş Belediyesi'nin, Yemeksepeti sponsorluğundaki Sanatçı Hadise ile gerçekleştireceği konseri iptal ettiğini duyurdu.

EYLEMLER ANKARA'DA DA DEVAM EDİYOR

Ankara Cuma günü benzer protestolara sahne olurken orada da eylemler 5. gününde devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN