Ordu Fatsa’da bulunan Gaga Gölü, doğal güzelliği, zengin ekosistemi ve huzurlu atmosferiyle doğaseverlerin gözde rotalarından biri oluyor. Koruma altında olan tabiat harikası, şehrin kalabalığından uzaklaşarak doğayla baş başa kalmak isteyenlerin favorisi oluyor.

FATSA MERKEZE 10 KİLOMETRELİK MESAFEDE
Fatsa merkeze 10 kilometrelik uzaklıkta bulunan Gaga Gölü, ulaşımın kolay olmasından dolayı hem bölge halkı hem de turistler tarafından çok fazla tercih ediliyor. Göl etrafında oluşturulan düzenli yürüyüş yolları ve dinlenme yerleri, ziyaretçilerin doğanın ritmini hissederek keyifli vakit geçirmelerine imkan tanıyor.

Bölgenin hassas ekosistemi ve bakir yapısını korumak için “Doğal Sit Alanı” olarak tescil alan göl, havadan kaydedilen görüntüleriyle etkileyici manzarasını yeniden ortaya koydu. Yeşilin tüm tonlarına sahip olan bitki örtüsü ve gölün dingin yüzeyi, kartpostallık görüntüler oluşturarak fotoğrafsevenler ve doğa gezginleri için ideal bir durak olmaya devam ediyor.
