Zonguldak merkeze bağlı Beycuma beldesi Hacıali köyünde dün sabah saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan Kezban Ç. (28), “Eve 3 kişi geldi, Ercan Kolçak’ı bıçakladı” şeklinde ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve ulaşan ekipler, Ercan Kolçak’ın (28) göğsünden bıçaklanarak yaşamını yitirdiğini belirledi.
Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cenazesi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İşlemleri tamamlanan genç adam, Hacıali köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Olayla ilgili soruşturma kapsamında ihbarı yapan ve olayın tek tanığı olan Kezban Ç. gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde cinayeti işlediğini kabul eden Kezban Ç., Ercan Kolçak’tan ayrılmak istediğini ancak tehdit, hakaret ve fiziksel şiddete maruz kaldığını iddia etti. Kolçak’ın kendisini zorla taksiye bindirerek eve götürdüğünü, burada kapıları kilitleyip telefonunu aldığını öne süren zanlı, daha sonra Kolçak’ın elinde bıçakla yanına geldiğini ve aralarında boğuşma yaşandığını söyledi. Kezban Ç., bu sırada bıçağın göğsüne saplandığını ileri sürdü.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Kezban Ç., geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlının adliyedeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
