Güneşin Kızları dizisinin genç oyuncuları Tolga Sarıtaş ile Hande Erçel’in dizi aşkı gerçek oldu

Güneşin Kızları dizisinin genç oyuncuları Tolga Sarıtaş ile Hande Erçel’in dizi aşkı gerçek oldu

Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş ve Selin’e hayat veren Hande Erçel’in senaryo aşkının gerçeğe dönüştüğü iddia ediliyor.

Son dönemlerde sık sık duymaya alışkın olduğumuz set aşklarının ardı arkası kesilmiyor. Analar ve Anneler dizisindeki aşk iddialarından sonra şimdi de Güneşin Kızları setinde kazan kaynıyor. Güneşin Kızları dizisinin asi çocuğu Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş ve çılgın Selin’e hayat veren Hande Erçel’in gözlerden uzak aşk yaşadığı iddia ediliyor.

15-11/16/tumblr_nv2nbcgzzv1udjqeko1_500.png

İlişkilerini dizi ekibinden bile saklıyorlar

Aynı dizide rol alan Tolga Sarıtaş ile Hande Erçel'in zaten flört ettiği söyleniyordu. İkili 'Sadece arkadaşız' diyordu ama bu arkadaşlık sonunda aşka dönüştü. Hande Erçel ile Tolga Sarıtaş, ilişkilerini dizi ekibinden bile saklıyor. Çift, muhabirlerin kapısında beklediği kafelerden uzak duruyorlar.

15-11/16/gunes.pngİkili, Instagram hesaplarından da sık sık birlikte çekindikleri fotoğrafları paylaşıyor. 

Güneşin Kızları 21. Bölüm Fragmanı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN