Hakan Çalhanoğlu Schalke maçında sahaya atılan ekmeği öpüp, kenara koydu

Hakan Çalhanoğlu Schalke maçında sahaya atılan ekmeği öpüp, kenara koydu

Bayer Leverkusen'de oynayan milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu Schalke 04 deplasmanında tribünlerden atılan yabancı maddelere maruz kaldı. Kendisine atılan ekmeği öpüp alnına koyan Çalhanoğlu'nun bu hareketi sosyal medyada takdir topladı.

Bundesliga'nın 14.hafta maçında Schalke 04'ü konuk eden Leverkusen'de milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu yaptığı hareketle büyük takdir topladı.

Ekmeği öpüp, alnına koydu

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşma sırasında tribünlerden sahaya atılan bir ekmeği fark eden Hakan Çalhanoğlu hemen harekete geçti. Ekmeği yerden alan 22 yaşındaki futbolcu, 3 kere öpüp alnına götürdükten sonra saha kenarına koydu.

İşte Hakan Çalhanoğlu'nun çirkin saldırıya verdiği anlamlı cevap

Hakan'a övgüler yağdı

Kısa sürede sosyal medyaya düşen bu görüntü sonrası Hakan Çalhanoğlu'na övgüler yağdırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN