Hakan Şükür'ün uğrak mekanı himmet üssü çıktı

Hakan Şükür'ün uğrak mekanı himmet üssü çıktı

FETÖ davasında eczacı Denizhan Akaltun'un eczanesinin örgütün himmet merkezi olarak kullanıldığı ve Hakan Şükür'ün de buraya sık sık geldiği belirtildi.

Sabah Gazetesinin haberine göre; Ortaköy Özsüt'ün de sahibi olan Akaltun'un eczaneye sadece hasılatı ve örgüt adına toplanan paraları almak için uğradığı kaydedildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre Denizhan Akaltun Güngören Eczanesi'nin, eşi Pelin Akaltun da Akaltun Eczanesi'nin sahibiydi. Başta ABD ve Afrika olmak üzere sık sık yurtdışına giden Denizhan Akaltun eczanesine örgüt abla ve abilerinin getirdiği paraları toplamak için uğrardı. Çiftin evlerinde örgüt dökümanları bulundu. Denizhan Akaltun'un FETÖ elebaşısını ziyaret ettiği de belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN