Hakkari'de kaçakçılık operasyonları

Hakkari'de kaçakçılık operasyonları

Hakkari'de güvenlik güçlerince gerçekleştirilen il genelinde yapılan uygulamalarda çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışmalar yürütüldüğü bildirildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi

"26.08.2017 ile 02.09.2017 tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen uygulamalarda, 7 bin 250 paket gümrük kaçağı sigara, 35 bin 750 kilogram nargile tütünü, 63 kilogram gümrük kaçağı çay, 233 gümrük kaçağı cep telefonu, 300 gümrük kaçağı cep telefonu aksesuarı, 30 gümrük kaçağı tablet, 4 flash bellek, 7 oto mp3 çalar, 8 adet kol saati, sahte olduğu değerlendirilen 3 nüfus cüzdanı ile sahte olduğu değerlendirilen bir sürücü belgesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

HAKKARİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN