Hakkari'de terör örgütü PKK üyesi 2 kişi tutuklandı

Hakkari'de terör örgütü PKK üyesi 2 kişi tutuklandı

Valilikten yapılan açıklamada, Hakkari'de teslim olan 2 PKK üyesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkari'de PKK'lı 2 teröristin tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütünün faaliyet gösterdiği kırsal alandan kaçan bir erkek bölücü terör örgütü mensubunun, Çukurca ilçesi 2. Hudut Tugay Komutanlığına teslim olduğu belirtildi.

TESLİM OLAN TERÖRİSTLER TUTUKLANDI

Açıklamada, emniyete götürülen teröristin, işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hakkari merkez Kale-3 uygulama noktasında Emniyet Müdürlüğü görevlilerince icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde bulunan bir erkek şahsın yapılan araştırmasında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan arandığı tespit edilerek, gözaltına alınmıştır. Terörist, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır."

HAKKARİ/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN