Halep'te tahliyeler yeniden başlıyor | Son dakika haberleri

Halep'te tahliyeler yeniden başlıyor | Son dakika haberleri

Suriye'nın Halep kentinde tahliyelerin yeniden başladığı bildirildi. Suriye televizyonu tahliyeler için otobüslerin kente girdiğini duyurdu.

Esed rejimi yanlısı terörist grupların ve İran destekli Şii milislerin sabotajı sonucu askıya alınan tahliye operasyonu yeniden başladı. NTV'nin duyurduğu bilgiye göre, Suriye televizyonu tahliyeler için otobüslerin kente girdiğini açıkladı. Doğu Halep'te askıya alınan tahliyelerin bugün ilerleyen saatlerde kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Daha önce yapılan tahliyelerde 7 binin üzerinde kişi şehirden ayrılmıştı.

TÜRKİYE'DE DE HAZIRLIK

Halep'ten çıkacak siviller için İdlib ve Reyhanlı ilçesinde kamplar kuruldu. Türkiye'ye kabul edilen siviller Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde kurulan geçici kampda konaklayacak. Hasta ve yaralılar için ambulanslar sınırda hazır bekletiliyor.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN