Halil Sezai ile Melike Beşli'den evlilik kararı

Halil Sezai ile Melike Beşli'den evlilik kararı

Şarkıcı Halil Sezai, uzun süredir birlikte olduğu Melike Beşli ile evlenme kararı aldı. Evlilik kararını duyuran Beşli, tektaşını paylaşarak "Evet" dediğini açıkladı.

Geçen sene komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay hapis cezası alan ve 1,5 aylık cezaevinde kalan Halil Sezai, Melike Beşli ile evleniyor. Sosyal medya hesabından tektaşlı fotoğraf paylaşan Melike Beşli, “Evet. Sürprizime ortak olan herkese teşekkürler” yazdı.

Geçen yıl 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırılan 41 yaşındaki şarkıcı Halil Sezai, 1,5 aylık tutukluluk halinden sonra serbest bırakıldı.

Halil Sezai’nin cezaevi sürecinin ardından sevgilisi Melike Beşli’ye geçen hafta sürpriz bir evlilik teklifi yaptığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan çiftten Melike Beşli, sessizliğini bozdu.

halilsezai.jpg

Beşli, dün Instagram hesabından paylaştığı tektaşlı fotoğrafının altına “Evet. Sürprizime ortak olan herkese teşekkürler” yazdı.

Çift yakında nikâh masasına oturacak.

EVLİLİĞİ 15 GÜN SÜRDÜ

halilsezai-jpg1.jpg

Halil Sezai, Eylül 2015’te sürpriz bir şekilde evlendiği Zehra Kaya’dan 15 gün sonra boşanmıştı. Ayrılığın nedeni olarak ihanet iddiaları ortaya atılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN