Haluk Şahin Trabzonspor'dan neden istifa etti?

Haluk Şahin Trabzonspor'dan neden istifa etti?

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Trabzonspor'un tüm kurullarındaki görevlerinden istifa etti. İstifa sonrası "Haluk Şahin neden istifa etti?" sorusunun yanıtı merak edildi. Şahin'in istifa nedeni dilekçesinde yazıyordu: Yoğun iş trafiği nedeniyle... İşte Haluk Şahin'in istifasına ilişkin detaylar...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şahin, 1461 Trabzon ve Altyapı Koordinatörlüğü ile Futbol Şube Sorumluluğu görevlerinden istifa etti.

HALUK ŞAHİN TRABZONSPOR'DAN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Şahin, kulüp yönetimine ilettiği dilekçesinde, "Yoğun iş trafiğim ve kişisel işlerim nedeni ile kurullardaki tüm görevlerimden feragat ediyorum. Bu talebimi federasyon nezdinde almış olduğum ceza nedeni ile bu tarihte deklare ediyorum." dedi.

HALUK ŞAHİN KİMDİR?

Şahin bilindiği üzere Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon Futbol Şube Sorumluluğu ve 1461 Trabzon Kulüp Başkanlığı görevlerini yürütmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN