Hasan Şaş ve tribünler arasında gerginlik

Hasan Şaş ve tribünler arasında gerginlik

Derbi öncesi Fenerbahçe kalecileri Volkan ve Harun Tekin ısınma hareketlerine üzerinde efsane Can Bartu’nun fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı.

Kadıköy'de oynanan maçtan önce sarı-lacivertli taraftarlar ile Hasan Şaş arasında gergin anlar yaşandı.

Galatasaray taraftarının çağrısı üzerine tribünlere giden Hasan Şaş, Fenerbahçeli taraftarların tepki göstermesinin ardından oldukça sinirlendi.

VOLKAN DEMİREL SAKİNLEŞTİRDİ

Tribünlerden gelen "su şişeleri" ve yapılan tezahüratlara tepki gösteren Hasan Şaş'ı Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden Volkan Demirel "Ağabey yapma ya. Ortalığı karıştırıyorsun" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Volkan'ın ardından ısınmalarını sürdüren Galatasaraylı futbolcular da Şaş'ın yanına gelerek gerginliğe müdahale etti.

MUSLERA'YA SARILDI

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ısınmaya başlamadan önce Galatasaray kalecisi Fernando Muslera’nın yanına gidip sarıldı ve ikili birbirine başarı diledi.

BİNLERCE BAYRAK DAĞITILDI

Ülker Stadyumu’nda Migros, Maraton ve Fenerium tribünlerine binlerce sarı lacivertli bayrak dağıtıldı. Fenerbahçeli taraftarlar 1.5 saat öncesinden tribünlerin büyük bölümünü doldurdu.

Türk Telekom tribününde ise geçtiğimiz günlerde vefat eden Fenerbahçe efsanesi Can Bartu için bir pankart açıldı. Maraton tribününe ise kulüp tarafından sarı-lacivert parlak dövizler bırakıldı.

DEPLASMAN TRİBÜNÜNDE EKSTRA HOPARLÖR YOK

FENERBAHÇE Ülker Stadyumu’nda Galatasaraylı taraftarların bulunduğu deplasman tribününde geçtiğimiz sezonlara göre bir değişiklik vardı. Sarı lacivertli yönetim, tribün ve çevresine ekstra hoparlör koymadı.

Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Stadı’nda oynanan derbide de Galatasaray yönetimi bu tarz bir uygulamaya gitmemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN