Hatay'da FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Hatay'da FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Hatay'da FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı. Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, terör örgütüyle mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar sonucunda FETÖ/PDY'ye ait 4 gaybubet evi tespit etti.

Evlere yapılan operasyonda aralarında, örgütün sözde yeni il imamlarının, yeni muhasebe sorumlularının ve büyük bölge talebe mesullerinin de bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda yüklü miktarda olduğu belirtilen ABD doları ve Türk Lirası'nın yanı sıra örgüte ait çok sayıda dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Ayrıca yakalanan kişilerin cezaevinde bulunan FETÖ terör örgütü mensuplarının ailelerine maddi yardımda bulundukları da tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

HATAY/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN