Hatay'da FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Hatay'da FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Hatay merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanmasına yönelik Hatay Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 13 kişi gözaltına alındı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince (FETÖ/PDY) Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) imamlarına yönelik soruşturma kapsamında Elazığ, Sakarya, Gaziantep, Adıyaman, Ankara, Malatya, İstanbul ve Kahramanmaraş’ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendiği öğrenildi. Operasyonda 9 ilde toplam 13 kişi gözaltına alındı.

HATAY/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN