Hatay'daki FETÖ/PDY operasyonunda 28 kişi tutuklandı

Hatay'daki FETÖ/PDY operasyonunda 28 kişi tutuklandı

Hatay’da "ByLock" kullandıkları tespit edilen ve aralarında şube müdürleri ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 28 polis tutuklandı.

Hatay’da "ByLock" kullandıkları tespit edilen ve aralarında şube müdürleri ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 28 polis tutuklandı.

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında "ByLock" programını kullanan kişilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar dahilinde aralarında emniyet amirlerinin de bulunduğu 28 polis, adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sağlık kontrolleri için Antakya Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasına getirilen 14 tutuklu daha sonra cezaevine gönderildi.

HATAY/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN