Hava Harp Okulu’nda kadınlar tuvaletine gizlenen silahlar ele geçirildi

Hava Harp Okulu’nda kadınlar tuvaletine gizlenen silahlar ele geçirildi

Bakırköy Hava Harp Okulu’nda polis ekipleri tarafından yapılan aramada darbe girişiminde kullanıldıktan sonra kadınlar tuvaletine gizlenmiş çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, darbe teşebbüsü soruşturması kapsamında Hava Harp okulunda arama yaptı.

16-08/11/1-1470920054

Yapılan incelemelerde 15 Temmuz gecesi Moda Deniz Kulübü’nde yapılan düğünden komutanları kaçıran Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timine bağlı darbeci askerlerin kullandığı silahlar, kadınlar tuvaletine gizlenmiş şekilde ele geçirildi. Ele geçirilen silahlar ve mühimmat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sergilendi.

İŞTE O SİLAHLAR

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN