13 Mart reyting sonuçları Teşkilat, Yargı, Survivor ve İbo Show'dan hangisi galip geldi

Televizyon akşamlarında Pazar geceleri bir başka güzel! Ekranlarda reyting rekortmeni yapımlar Pazar gecesi adeta görsel geçit düzenledi. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yargı, TRT1'in Teşkilat dizisi, Star TV'nin İbo Show'u ve tv8'in fenomen yarışması Survivor arasında yaşanan reyting mücadelesini kim kazandı? atv Pazar akşamının reyting yarışına yeni dizisi Adı Sevgi ile katıldı. İşte 13 Mart Pazar reyting sonuçları...

13 Mart Pazar gecesi reyting sonuçlarında Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başarılı performaslarıyla rakiplerini epey zorluyor. TRT 1 ise Teşkilat dizisiyle ülkesi için mücadele eden görevlilerin hayatlarına ışık tutuyor.

Star TV ekranlara İbrahim Tatlıses'in hala büyük beğeniyle izleyecilere izlettiği İbo Show ile reyting mücadelesindeki yerini aldı. tv8 yıllardır ekranlarda bir efsaneye dönüşen Survivor ile reyting pastasından büyük bir dilim almak için rekabete ortak oldu. Show TV'de yerli film Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor yayınlanırken atv'de Adı Sevgi isimli yapım ekrana geldi. atv Pazar akşamı ekrana sürdüğü Adı Sevgi isimli diziden epey umutlu. Dizi ilk bölümüyle atv'nin umutlarını yeşertti. Reyting sonuçlarında her zaman dikkat çeken bir diğer program ise Fox Ana Haber oluyor.

13 MART REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU: YARGI LİDER

13 Mart Pazar akşamı televizyon ekranlarında yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL'de 1.sırada Kanal D’de yayınlanan “Yargı” 2. sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Teşkilat”, 3.sırada tv8’in fenomen yarışma programı “Survivor All Star”yer aldı.

yargidizi-275665434-273820971602371-5572924537134645460-n.jpg

AB'de ise 1.sırada “Yargı”, 2.sırada “Teşkilat” 3.sırada “Survivor All Star” yer aldı.

atv’de ilk bölümü yayınlanan “Adı Sevgi” dizisi Total’de 5., AB’de ise 10. sırada yer aldı.

13-mart-reyting-sonuc.jpg

Fox Tv'nin Ana Haber Bülteni hafta içi olduğu gibi hafta sonu da reyting listesinde yer almaya devam etti. Gülbin Tosun ile Ana Haber AB, TOTAL ve ABC gruplarında ilk 10'a girmeye başaran haber programları arasında Kanal D ve Show TVyi geçti.

Recep İvedik ise hala seyircide karşılığı olduğunu ABC grubundaki performasıyla kanıtladı. Şahan Gökbakar'ın absürt Türk komedi filmi ABC'de 10. sırada yer aldı.

Star Tv'de yayınlanan İbo Show ilk 10'da hiçbir kategoride yer alamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN