21 Mart Pazartesi reyting sonuçları Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Survivor yarışı

21 Mart gecesi İlkbahar ekinoksu yaşandı. Gece ve gündüz eşitlendi. Peki 21 Mart akşamı reyting sonuçlarına göre, Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Survivor All Star yarışından kim birinci oldu? İşte 21 Mart Pazartesi reyting sonuçları...

21 Mart Pazartesi gecesi reyting sonuçları açıklandı. TRT1'in iddialı tarihi dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, Fox'un bol entrikalı dizisi Yasak Elma ve tv8'in ekran klasiği yarışma programı Survivor All Star reyting sıralamasında birinci olabilmek için ekranda yarıştı.

TİAK tarafından günlük açıklanan reyting sonuçlarına göre, 21 Mart Pazartesi gecesi TOTAL izleyici grubunun birinci tercihi TRT1'de her Pazartesi ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oldu. AB Grubu ve ABC1'de aynı başarıyı tekrarlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi geceye damgasını vuran yapım oldu.

21-mart.jpg

YASAK ELMA VE SURVIVOR'DA MÜTHİŞ REKABET

Fox TV'nin iddialı, bol entrikalı, şaşalı dizisi Yasak Elma, AB,TOTAL ve ABC gruplarında tv8'in yarışması Survivor All Star ile ikincilik için yarıştı. Survivor, AB ve ABC'de Yasak Elma'yı geçerek ikinci olan yapım oldu. Yasak Elma sadece TOTAL'de Survivor'un önüne geçen yapım olarak geceye adını yazdırdı.

SHOW TV ÇUKUR GÜNLERİNİ ARIYOR

Show TV'nin Üç Kuruş dizisi ise yerini aldığı Çukur'un reytinglerini kanala aratıyor. Üç kuruş, Total sıralamada 7. sırada ABC'de ise 8. sırada yer alabildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN