Afazi teşhisi konan Bruce Willis'in eşi ilk kez konuştu: Akıl sağlığıma zarar verdi

Afazi teşhisi konan Bruce Willis'in eşi ilk kez konuştu: Akıl sağlığıma zarar verdi

Eşi Bruce Willis'e afazi teşhisi konan Emma Heming, ailesinin yaşadığı bu zorlu süreçle ilgili "Ailemdeki herkese gösterdiğim bakım, benim akıl sağlığıma ve genel sağlığıma zarar verdi. Ve ailemdeki hiç kimseye de bir faydası olmadı" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, kendisine afazi hastalığı konulduğunu açıklayarak hayranlarını üzmüştü. Olayın ardından Willis'in eşi Emma Heming, ilk kez konuştu.

The Bump adlı yayına konuşan 43 yaşındaki Heming, bu zorlu süreçte ailesinin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyduğunu belirterek "Ama bunun beni bir kahraman yapmadığını fark ettim. Ailemdeki diğer herkese gösterdiğim bu bakım, benim akıl sağlığıma ve genel sağlığıma da zarar verdi. Ve ailemdeki hiç kimseye de bir faydası olmadı" dedi.

'EĞER BİRİNİN BAKIMINI ÜSTLENİRSEN KENDİNİ İHMAL EDERSİN'

Emma Heming, artık kendi ihtiyaçlarına ve isteklerine de zaman ayırdığını sözlerine ekledi. Heming, yaptığı bu değişiklikle ilgili olarak "Kısa bir zaman önce birisi bana, eğer birinin bakımını üstlenmişsen sonunda kendimi ihmal edeceğimi söylemişti. Bu sözler bende büyük bir etki yarattı" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN