Alişan evin güvenlik kamerasına baktı, gözlerine inanamadı! Çocukları Alişan’ı şaşırttı

Alişan evin güvenlik kamerasına baktı, gözlerine inanamadı! Çocukları Alişan’ı şaşırttı

Ünlü şarkıcı Alişan, evindeki güvenlik kameralarını kontrol ederken beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Çocukları Burak ve Eliz’in o anlardaki neşeli hallerini gören Alişan, şaşkınlığını ve keyfini sosyal medya takipçileriyle paylaştı.

Türk müziğinin sevilen ismi Alişan, hem meslek hayatı hem de mutlu aile tablosuyla magazin dünyasının en çok konuşulan figürleri arasında yer almaya devam ediyor. 2018 yılında Buse Varol ile dünya evine giren ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan ünlü sanatçı, bu kez çocuklarının gizli eğlencesini gün yüzüne çıkardı. Evdeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken tesadüfen tanık olduğu görüntüler, izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN EĞLENCELİ DAKİKALAR

Günlük hayatından kesitleri sık sık takipçilerinin beğenisine sunan Alişan, evini izlediği sırada çocuklarının kendi başlarına organize ettiği küçük bir kutlamaya denk geldi. Burak ve Eliz’in evin içinde sergilediği doğal ve samimi tavırlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Babalarının kendilerini izlediğinden habersiz olan küçüklerin o anlardaki enerjisi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

alisan-eliz-burak-halay.jpg

"BİZİMKİLER HALAY ÇEKİYOR"

Kamera kayıtlarını izlerken çocuklarının ritmik adımlarla dans ettiğini fark eden Alişan, o görüntüleri sosyal medya hesabından esprili bir notla yayınladı. Ünlü şarkıcı, paylaşımına "Kameraya bakayım dedim, bizimkiler halay çekiyor" notunu düşerek çocuklarının genetik mirasına esprili bir gönderme yaptı. Babalarının halay tutkusunu aratmayan Burak ve Eliz, izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN