Ata Demirer'in İlber Ortaylı taklidi gülmekten kırdı geçirdi

Korsan TV ve efsane dizi Avrupa Yakasın'da canlandırdığı Volkan karakteriyle kendini sevdiren komedyen Ata Demirer'in konuk olduğu programda yaptığı İlber Ortaylı taklidi izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Demirer'in Ortaylı taklidi yaparken kullandığı jest ve mimikler büyük beğeni topladı.

Komedyen Ata Demirer, Youtube'da konuk olduğu bir programda ünlü tarih profesörü İlber Ortaylı'nın taklidini yaptı. Spor yazarı Mehmet Demirkol ile karşılıklı sohbet formatında çekilen programda 'Biraz da gülelim canım İlber Ortaylı gibi gömdünüz beni buraya" diyerek Ortaylı'nın taklidini yapan Demirer'in o görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

atademirerofficial-273765891-350461193603720-6955825355911195899-n.jpg

SAHNEDE TEK DİŞİLİK DEV KADRO

Eyvah Eyvah film serisiyle sinema gişesinde başarılı olan Ata Demirer, sahnede Tek Kişilk Dev Kadro isimli stand up gösterileriyle Türkiye ve yurt dışında turnelere gidiyor. 1972 Bursa doğumlu Ata Demirer, Korsan Tv ve Avrupa Yakası dizilerindeki performanslarıyla dikkatleri üzerine çektikten sonra Organize İşler, Vizontele Tuuba, Nerdesin Firuze, Olanlar Oldu, Osmanlı Cumhuriyeti, Hedefim Sensin gibi yapımlarda rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN