Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız'ın Instagram hesabında şoke eden detay

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız'ın Instagram hesabında şoke eden detay

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Gökmen Demirci ile ayrıldı. Ünlü oyuncu, sosyal medya sayfasından sevgilisi ile olan fotoğrafları sildi. Özge Yağız’ın aksine Gökberk Demirci’nin ise birlikte çekilen fotoğrafları kaldırmaması dikkat çekti.

Yemin dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız’ın kariyerindeki yükseliş devam ediyor. Ünlü oyuncu şu anda Baba dizisinde Büşra Saruhan karakterini canlandırıyor. Yoğun bir iş temposu içinde olan Yağız, Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile uzun süredir birlikteydi.

Sevgilisinden gelen evlilik teklifini de kabul eden Yağız’ın sosyal medya sayfasından mutlu günlerinde çekilen pozları silmesi ise ayrılık iddiasını gündeme getirdi. Özge Yağız’ın aksine Gökberk Demirci’nin ise birlikte çekilen pozları kaldırmaması dikkat çekti.

ŞİMDİLİK AYRILDILAR

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın edindiği bilgilere göre birbirine çok yakıştırılan ve son dönemde yoğun iş trafiğinden birbirine fazla zaman ayıramayan ikili şimdilik ayrılık kararı aldı. Ancak oyuncu çiftin yakın çevresi, yeniden barışabileceklerini düşünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN