"Bu Seda Sayan mı?" Seda Sayan'ın 25 yaşındaki halini görenler gözlerine inanamadı!

"Bu Seda Sayan mı?" Seda Sayan'ın 25 yaşındaki halini görenler gözlerine inanamadı!

Yaptığı programlar ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Seda Sayan bu aralar sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Ünlü şarkıcının sosyal medyaya düşen 25 yaşındaki hali görenlerin büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

Evlilikleri ve estetikleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Seda Sayan, son yaptığı estetikle bambaşka biri oldu. 60 yaşındaki Sayan'ın 25 yaşında dair fotoğrafları ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı. Bakın 60'lık Seda 25 yaşında nasılmış?

7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, aşkı 35 yaşında Çağlar Ökten'de buldu. Geçen aylarda müzisyen Çağlar Ökten ile aile rızası olmadan evlenen Seda Sayan, evlilik sonrası çok sayıda estetik yaptırdı. Eski halinden eser kalmayan Sayan'ın gençliğine dair fotoğrafı gören hayran kaldı. Bakın Seda Sayan 25 yaşında nasılmış?

estetik.jpg

25'LİK SEDA SAYAN'I GÖREN HAYRAN KALDI

Özel hayatıyla magazin gündeminde en çok konuşulan sanatçılar arasında yer alan Seda Sayan, yaptırdığı çok sayıda estetikle de dikkatleri üzerine çekti.

650x344-taze-gelin-seda-sayan-aska-geldi-esi-caglar-oktenin-dogum-gununde-romantik-paylasim-gulusunu-sevdigim-1655815979526.jpg

Son 6 ayda çok fazla estetik yaptıran Sayan adeta genç kızlara taş çıkardı.

2924469-810x458.jpg

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile mutlu bir evlilik yaşayan Sayan'a dair bir fotoğraf karesi ağızları açıkta bıraktı.

efemera-202003281837047872515.jpg

O FOTOĞRAFINI GÖREN İNANAMADI

25 yaşında Rıdvan Kılıç ile evlenen Seda Sayan o hallerini gören yorum yağmuruna tuttu.

sayan.jpg

Güzelliği ile o döneme damgasını vuran Seda Sayan'ı gören "Estetikle güzelliğini harcamış" "Çok güzelmiş" gibi yorumlar yaptı.

seda-sayan-estetiksiz-hali-1-dmdh.jpg

Peki sizce Seda Sayan'n eski hali mi şimdi ki hali mi güzel?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN