Bugün ay akrep burcunda güneş ise terazi burcunda olacak! Bu hizalanış o burçlar için yıkımın başlangıcı...

Bugün ay akrep burcunda güneş ise terazi burcunda olacak! Bu hizalanış o burçlar için yıkımın başlangıcı...

29 Eylül 2022 günlük burç yorumunuz, Perşembe günü için tüm burçların astroloji tahminleriyle karşınızda. Bugün ay Akrep burcunda olacak, Güneş ise Terazi burcunda geçişine devam edecek. İşte Eylül ayının son perşembe gününde sizi bekleyenlerin ipuçları...

29 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün konuşkansınız ve uzun zamandır konuşmadığınız insanlarla iletişim halinde olacaksınız.

Şen şakrak olacak ve gün içinde her etkileşim kurduğunuz kişiye muhtemelen iyi geleceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu yoğun bir perşembe günü olacak.

Bir üstünüzün sizin için övgü dolu sözler söyleyeceğini ve yol kat edebilmeniz için size baskı yapabileceğini görebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim, şu anda yapmakta olduğunuz herhangi bir pratik faaliyette sağduyulu davranmanızı istiyor.

Bazı işleri yetiştirebilmek adına çok motivesiniz, ancak aynı zamanda acele etmemeniz gereken şeyler için de acele edebilirsiniz. Öğleden sonra, inatçı bir arkadaşınızın tavsiyesi size biraz zaman kazandırabilir.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yatırım yapabilir veya uzun zamandır istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz çünkü finansal kaynaklarınızın bir kısmını kullanmanın zamanı geldi.

Bu, birçok endişeyi beraberinde getirse bile, büyük finansal adımlar için harika bir gün. Partneriniz her adımda size yakın olacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Görünüşünüze göre çevrenizdekiler tarafından yargılanacaksınız ve bu sizi kolayca hayal kırıklığına uğratacak. Herhangi bir dedikoduyla mücadele etmek için enerji harcamaya istekli olmasanız da kendinizi incinmiş hissedeceksiniz.

Görünüşe göre yıldızlar sizi oldukça duygusal olmaya yatkın hale getiriyor ve bu nedenle güveninizi yeniden kazanmanız zor olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Uzak mesafe ilişkisi bu perşembe gündemde olacak ve bazı yanlış anlaşılmalar olsa da, çok ilginç şeyler de fark edebilirsiniz.

Hatta bazıları uzun süredir iletişim kurmadıkları insanlarla tekrar bir araya gelebilirler.

burcunuz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Saplantı haline getirdiğiniz bir hedefin artık sizi ilgilendirmediğini fark edebilirsiniz ve bu farkındalık sizi içinize kapanmaya itecek.

Bu nedenle, günün büyük bir bölümünde meditasyon modunda olmanız muhtemel. Bazı Teraziler, onları yoldan çıkaracak bir şeyle karşılaştıklarında, diğerlerinden daha çabuk kurtulabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu sabah meslektaşlarınıza karşı çok eleştirelsiniz ve bu yüzden bazı insanlar size soğuk davranacak.

En iyi ve en deneyimli olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama durum böyle olmayabilir. Belki de profesyonel yaşamınızda biraz alçakgönüllü olmanız gerekiyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Maddi durumunuz söz konusu olduğunda, sabah küçük bir engel, belki de ödemeyi unuttuğunuz bir fatura olabilir.

Partneriniz size bunu hatırlatacak kişi olacaktır, ancak bu yardımı takdir etmeyeceksiniz ve buna çirkin bir tepki verebilirsiniz. Dürtülerinize yenik düşerseniz, lütfen sonrasında da özür dilediğinizden emin olun.

burcun.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yıldızlar bu günlerde sizi risk almaya yatkın hale getiriyor ama görünüşe göre siz de çok şanslısınız. Belki iş yerinde bazı şeyleri biraz zorluyorsunuz, ancak size çok şey için izin verilecek.

Fırsatları göründükleri gibi değerlendirme konusunda size tavsiyede bulunmaya gerek yok çünkü bunu zaten başarıyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim sizi her türlü sağlıksız alışkanlığa teşvik edecek. Bazı durumlarda buna direnebilirken, bazılarında boyun eğeceksiniz.

Öte yandan, bazı Kovalar egzersizle ve diğer insanların sağlıklı olma yöntemleriyle çok ilgilenecek. Belki de yakın arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yaşam tarzlarını iyileştirmeye çalışıyorlar.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı Balıklar sıra dışı bir şekilde arkadaşlarının veya akrabalarının bu perşembe günü ne yaptıklarına odaklanacaklar. O kadar odaklanacaklar ki, sonunda yapmaları gereken bir şeyin izini kaybedebilirler.

Seyahat etmeniz gerekebilir, ancak bazıları için bu seyahat boş zamanlarıyla değil, yapmaları gereken bazı işlerle bağlantılı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN