Büyük tepki almıştı! Ali Sunal'dan Güldür Güldür açıklaması

Büyük tepki almıştı! Ali Sunal'dan Güldür Güldür açıklaması

Veteriner hekimlerle ilgili bir skeç yüzünden sert tepki gören Güldür Güldür programı için Ali Sunal’dan açıklama geldi.

Ali Sunal, 'Güldür Güldür' programının veteriner skecinden dolayı aldığı tepkilerle ilgili konuştu.

“HERKESİ MEMNUN EDEMİYORUZ”

Güldür Güldür Show’da yapılan veteriner skecinin, veterinerlerden tepki alması hakkında da konuşan Sunal; "Herkesi memnun edemiyoruz ama bizi anlamışlardır, kötü bir amaçla yapmadık" ifadelerini kullandı.

ali-sunal-guldur-guldur-show.jpg

NE OLMUŞTU?

‘Güldür Güldür’ programındaki bir skeçte veteriner hekimlere yönelik kullanılan 'Hani bu doktorlar az not aldıkları zaman onları veteriner yapıyorlar ya' şeklindeki sözler büyük tepki toplamıştı.

"BU SEFER GÜLMEDİK"

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Ali Sunal'ın koreografi yönetmenliğini yaptığı 'Güldür Güldür' programında veteriner hekimlere yönelik kullanılan sözlerden dolayı sert tepki gösterdi.

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, sosyal medya hesabından skecin ilgili bölümünü paylaşarak, “Bu sefer gülmedik Sn. Ali Sunal. Siz ve ekibiniz sözde şakanızla gözümüzdeki notunuzu sıfıra indirdiniz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN