Çember daralıyor: Ünlü rapçinin evinde birçok silah bulundu! Tetikçi o mu?

Çember daralıyor: Ünlü rapçinin evinde birçok silah bulundu! Tetikçi o mu?

Ünlü rapçi ASAP Rocky'nin 'silahlı saldırı' iddiasıyla suçlandığı olayda yeni bir gelişme yaşandı. Polis, Rocky'nin evinde birden fazla silah buldu ve bunlardan birinin saldırı esnasında kullanılan silah olup olmadığını, ayrıca ünlü rapçinin de tetiği çeken kişi olup olmadığını araştırmak üzere çalışmalara başladı.

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi ASAP Rocky'nin başı dertten kurtulmuyor. Geçtiğimiz hafta sevgilisi Rihanna ile Barbaros tatilinden dönerken Los Angeles Havaalanında gözaltına alınan, ardından kefaletle serbest bırakılan ünlü rapçi, daha önce birkaç kez daha olduğu gibi silahlı saldırıyla suçlanıyor. İddiaya göre geçtiğimiz kasım ayında Rocky, bir arkadaşıyla birlikte silahlı kavgaya karıştı ve bunun sonucunda bir kişi elinden yaralandı. Tetiği çekenin kim olduğu henüz bilinmiyor ve saldırıda kullanılan silah da kayıp durumda.

TETİKÇİ ASAP ROCKY Mİ?

Son olarak, olayla ilgili ASAP Rocky'nin evinde arama yapan polisler, konutta birden fazla silah buldu. Güvenlik kaynaklarının TMZ'ye aktardığına göre, polisler, tetikçinin Rocky olup olmadığını belirlemek için silahlar üzerinde balistik testler yapacak. Ayrıca güvenlik güçleri, bu silahların nereden geldiğini, kimin satın aldığını ve çalıntı olarak rapor edilip edilmediğini belirlemek için de araştırma gerçekleştirecek.

Rocky'nin evinde ele geçirilen silahlardan birinin aranan silah olduğu ortaya çıkarsa, bu durum, ünlü rapçiyi hukuki olarak zor duruma düşürecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN