'Çukur'un yıldızından 'Üç Kuruş' sürprizi

'Çukur'un yıldızından 'Üç Kuruş' sürprizi

Show TV'nin yeni sezon dizilerinden Üç Kuruş'a ünlü bir ismin konuk olacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Çukur dizisinin Cumali'si Necip Memili, geçtiğimiz günlerde set ziyaretinde bulunduğu dizide konuk olarak yer alacak.

Ay Yapım "Çukur" dizisinin ardından Show TV için aynı konseptte "Üç Kuruş" dizisini çekmeye başlamış ancak dizinin fanları ısrarla eski ekipten Aras Bulut İynemli ve Necip Memili’yi de projede görmek istediklerini dile getirmişti.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Sinan Öztürk’ün yönettiği, Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in kaleme aldığı dizide beklenen gelişme yaşandı. Başrolünü Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’le paylaştığı “Kanunsuz Topraklar” dizisi final yapan Necip Memili “Üç Kuruş”ta rol alacak.

ne.jpg

Memili’nin geçtiğimiz günlerde set ziyareti sırasında yaptığı paylaşım heyecan yaratmıştı. Fakat oyuncuya henüz bir teklif yapılmadığı öğrenilmişti. Son gelen bilgiye göre Necip Memili “Üç Kuruş”a konuk oyuncu olacak. Henüz sete çıkmayan başarılı oyuncunun rolü ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN