David Beckham, Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

David Beckham, Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

Ünlü futbol efsanesi David Beckham 71 milyon takipçisi bulunan hesabını Ukrayna’nın Charkiv kentinde bir çocuk hastanesini yöneten Dr. Iryna’ya verdi.

İngiliz futbolunun efsane ismi David Beckham Instagram hesabının kullanım hakkını Charkiv’de görev yapan Ukraynalı bir doktora devretti.

BBC’de yer alana habere göre, Beckham’ın hesabını Pazar gününden itibaren kullanmaya başlayan Dr. Iryna isimli Ukraynalı doktor hesapta Ukraynalı doktorların savaş anındaki çalışmalarını yayınladı.

Dr Iryna’nın Beckham’ın Storys’sinde yayınlanan görüntülerde yeni doğan bebeklere bombalardan korunmak için hastanenin bodrum katında nasıl müdahale edildiği gösteriliyor. Beckham’ın Instagram’da 71 milyon takipçisi bulunuyor.

Daha önce Menchester United ve Real Madrid formalarını giyen star futbolcu Beckham, hesabını devrederek Iryna ve sağlık personelinin insan hayatı kurtarmak için gösterdiği çabaya dikkat çekmek istediğini söyledi.

Çalıştığı hastanede aynı zamanda yönetici olan Dr Iryna ise Rus saldırılarından beri günün her saati hizmet verdiklerini belirterek, “İlk günler en zorlusuydu. Bombalar altında çalışmayı öğrenmek zorunda kaldık‘‘ dedi.

Der Iryna hayatlarını tehlikeye attıklarına dikkat çekerek, “Bunu artık düşünmüyoruz bile. İşimizi ve arkadaşlarımızı seviyoruz. Elbette endişe duyuyoruz ama hiç birimiz işimizi bırakmayı düşünmüyoruz‘‘ diye konuştu.

Beckham takipçilerine UNICEF’e yardım yapmaları için çağrıda bulundu. UNICEF BM’ye bağlı bir yardım organizasyonu ve Beckham da bu kuruma gönüllü elçi olarak destek veriyor. Beckham kendisinin ve eşi Victoria’nın 1 milyon sterlin bağış yaptıkların söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN