Demet Özdemir'in yeni dizisinin kadrosuna yıldız isimler

Demet Özdemir'in yeni dizisinin kadrosuna yıldız isimler

Demet Özdemir'in başrolünde yer alacağı, “Dünya’yla Benim Aramda”nın çekimleri bu hafta başlıyor. Disney Plus'ta yayınlanacak dizinin kadrosu da şekillenmeye devam ederken yapımda; Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor, Melisa Döngel ve İbrahim Selim'in de rol alacağı bildirildi.

Son dönemin popüler oyuncularından Demet Özdemir bir süredir yeni dizisi için prova yapıyordu. Sıkı bir spor ve diyetle formunu koruyan Özdemir, yeni projesi “Dünya’yla Benim Aramda”nın çekimlerine bu hafta başlıyor.

Ünlü oyuncu, MF Yapım imzalı dizide PR şirketi sahibi İlkin’i canlandıracak. Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak dizide Hafsanur Sancaktutan İlkin’in en yakın arkadaşına, Buğra Gülsoy ise sevgilisi Tolga’ya hayat verecek. Dizide olaylar İlkin’in sevgilisi Tolga’ya onun haberi olmadan yapacağı güven testiyle başlayacak.

ÜNLÜ İSİMLER KADRODA

tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin kadrosunda ayrıca Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel de yer alacak. Döngel, İlkin’in şirketinde çalışan bir genç kıza hayat verecek. Projenin hikâyede daha sonra göreceğimiz diğer erkek oyuncusu Kenan’a hayat verecek oyuncu için de görüşmeler sürüyor.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in yapacağı diziyi, Dizney Plus’ın anlaşma yaptığı senaristler arasında yer alan Pınar Bulut kaleme alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN