Deniz Akkaya gözaltına alındı

Deniz Akkaya gözaltına alındı

Eski manken Deniz Akkaya'nın, yanına taşındığı arkadaşının evindeki tartışmanın ardından gözaltına alındığı belirtildi.

Deniz Akkaya, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşanan bir olayın ardından gözaltına alındı. İddiaya göre eski manken Akkaya, İstanbul’daki evinden ayrılarak bir süre önce Kocaeli’de yaşayan arkadaşı Kürşat A.’nın yanına taşındı. Sabah’ın aktardığı bilgilere göre, Akkaya’nın burada henüz bilinmeyen bir nedenle kriz geçirdiği öne sürüldü.

Olayın devamında Akkaya ile arkadaşı arasında tartışma çıktığı, tartışmanın kısa sürede büyüyerek fiziksel müdahaleye dönüştüğü ve evde maddi hasar oluştuğu iddia edildi.

Ev sahibi Kürşat A.’nın durumu polise bildirmesi üzerine ekiplerin olay yerine gelerek müdahale ettiği, Deniz Akkaya’nın gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN