Doğum gününde para yağmuruna tutuldu! Melek Mosso 37. yaş gününde döktürdü

Doğum gününde para yağmuruna tutuldu! Melek Mosso 37. yaş gününde döktürdü

Ünlü popçu Melek Mosso, 37. yaşını yakın çevresi ve sanat camiasından dostlarıyla birlikte görkemli bir partiyle kutladı. Mosso'nun pastasıyla geceye damga vurduğu eğlencede, coşkusuyla da alkış topladı.

Türk müziğinin güçlü seslerinden Melek Mosso, yeni yaşını unutulmaz bir kutlamayla karşıladı. Özel bir mekânda düzenlenen doğum günü partisine ilgi yoğun oldu. Gece boyunca enerjisiyle tüm misafirlerini coşturan Mosso, hem sahne performansıyla hem de eğlenceli anlarıyla adından söz ettirdi. Kutlamanın zirve yaptığı anlarda ise yakın arkadaşı Berkay, sanatçının coşkusuna kayıtsız kalamayarak ortalığı tam anlamıyla şenlendirdi.

DEV PASTASI VE COŞKULU DANSI GECEYE DAMGA VURDU

Melek Mosso'nun 37. yaş kutlaması, hazırlanan özel konsept ve eğlenceli detaylarla dikkat çekti. Ünlü şarkıcının pastası, gecenin ilk göze çarpan detayı oldu. Mosso, ilerleyen saatlerde yükselen müzikle birlikte kendini tamamen ritme bıraktı. Eğlence doruk noktasına ulaştığında, Mosso'nun aniden bir sandalyenin üzerine çıkarak sergilediği neşeli dans figürleri, partinin en akılda kalıcı görüntülerini oluşturdu.

melek-mosso-pasta.jpg

HAVAYA PARA SAÇTI

Geceye katılanlar arasında bulunan bir diğer ünlü isim Berkay ise ortamın enerjisini adeta katladı. Melek Mosso'nun coşkulu dansına şahit olan Berkay, eğlenceye dahil olmak için elini cebine attı. O anlarda, Berkay'ın büyük bir jestle havaya döviz saçarak sanatçı arkadaşının doğum gününü kutlaması, tüm davetlilerin büyük ilgisini çekti.

melek-mosso-para-yagdi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN