Ece Seçkin'den Başkan Şahin'e yanıt: Kadınları susturamazsınız!

Ece Seçkin'den Başkan Şahin'e yanıt: Kadınları susturamazsınız!

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında Ece Seçkin'in konser verecek olmasını "Kutlama için bayan şarkıcı getirmeleri Düzce'ye yakışmaz" diye eleştirdi. Seçkin ise, "Sayın Şahin, bayan değil kadın! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. Sizin gibilerin zihniyet sınırlarını aşmak için şarkılar söylemeye devam edeceğiz. Kadınları susturamazsınız" diye yanıt verdi.

Düzce'ye bağlı Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin, 22 yıl sonra 2. Lig'e çıkan Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in konser verecek olmasını eleştirdi. "Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzce'ye yakışmaz" diyen Şahin, Düzce'nin muhafazakar bir kent olduğunu belirterek "Sevinelim, kutlayalım ama sınırları aşmadan!" ifadelerini kullandı.

'DÜZCE MUHAFAZAKAR BİR YER'

Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Düzcespor'un şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduk, sevindik, tebrik ettik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama, sınırları aşmadan"

'BU ÜLKENİN 81 İLİNİ ŞARKILAR SÖYLEYEREK GEZDİM'

Şahin'e yanıt ise şarkıcı Ece Seçkin'den geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Seçkin, Şahin'in paylaşımını şaşkınlıkla okuduğunu belirterek; ''Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?'' ifadelerini kullandı.

'KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ'

Kendisinin ve kadınların şarkı söylemeye devam edeceklerini belirten Seçkin, paylaşımında; ''Siz 'kadın, müzik ve konser' üçlemesine 'sınırları aşmak' diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin...Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet 'sınırlarını aşmak' için şarkılar söylemeye devam edeceğiz! KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN